Her er hvem som tjente mest på Bitcoins Bull Run

En rapport fra OKExs dataarm antyder at fagpersoner og hvaler hadde kanten over detaljhandelshandlere.

Kort fortalt

Da Bitcoin nådde en ny høy pris, tok hval fortjeneste, ifølge en ny rapport fra OKEx.
Detaljhandlere fulgte rallyet og kjøpte inn, da prohandlere og institusjoner høstet fordelene.

Prisen på Bitcoin har falt med mer enn $ 1000 siden salget.

Profesjonelle handelsmenn, hvaler og institusjoner fikk mest mulig ut av Bitcoins siste bull run, mens detaljhandlere stort sett bare var med på turen, ifølge en ny rapport fra OKExs dataarm.

Rapporten, som ser på handelsdata om OKEx-kryptokursutvekslingen fra august til slutten av november, konkluderer med at handelsmenn som handler i beløp som er større enn 2 Bitcoin, har utbetalt og tar en mer målrettet tilnærming ettersom mindre handelsmenn fortsatte å kjøpe inn.

Data fra OKEx representerer ikke hele markedet, men det er en solid indikator – handelsvolumet de siste 24 timene overstiger 1,3 milliarder dollar, og CoinGecko og CoinMarketCap har gitt børsen en relativt høy tillitsvurdering.

Lag din egen tilpassede 100% unike NFT for venner og familie, eller hold dem for deg selv. Hvis du leter etter den perfekte feriegaven, trenger du ikke lete lenger.

OKEx avslører helt oppe at kategoriene – detaljhandlere, profesjonelle handelsmenn, „store handelsmenn“ (eller hvaler) og institusjoner – er noe vanskelig å avgrense med tall alene.

„Mens en enkelt hval lett kan utføre noen få $ 100.000 handler om dagen,“ ifølge rapporten, „kan en stor handelsmann med bare ca $ 100.000 i handelskapital teoretisk gjøre det samme. Det samme gjelder institusjoner som er kjent for å drive store kjøp og salg – men disse handler kan også tilskrives hvaler. ”

  • BTC
  • -3,64% 18486,54 $
  • 24H7D1M1YMaks
  • Des 5 Des 6 Des 7 Des 8 Des 9 Des 10 Des 11 Des
  • 1218000185001900019500
  • BTC-pris

I stedet for å prøve å analysere det, fungerer rapporten med en generell rubrikk: handler under 0,5 Bitcoin kan tilskrives detaljhandlere, handler mellom 0,5 Bitcoin og 2 Bitcoin er profesjonelle, mellom 2 BTC og 10 BTC er „store handelsmenn og hvaler, ”Og enhver bevegelse over 10 BTC kan krytes opp til institusjoner.

Handler under 0,5 Bitcoin representerte det høyeste volumet av OKEx-transaksjoner i løpet av denne fire-månedersperioden, og detaljhandlerne, etter et prisfall i september, „har fulgt prisstigningen og har vært nettokjøpere de fleste dager – helt til ny all-time high. ”

I november, da prisen på Bitcoin steg til den nye heltidens høye, kjøpte detaljhandlere og profesjonelle handelsmenn inn, mens hvaler og institusjoner tjente ut.

MassMutual gjør en stor Bitcoin-innsats, investerer $ 100 millioner

Massachusetts Mutual Life Insurance Co. kjøpte $ 100 millioner dollar av Bitcoin for sin generelle investeringskonto, ifølge en pressemelding.

Her var hva OKEx hadde å si om det: “Denne oppførselen kan forklares med Bitcoins første mislykkede forsøk på å teste sin 2017-heltid den 25. november, noe som resulterte i et bratt fall og krasj rundt Thanksgiving. Den psykologiske motstanden her, så vel som behovet for risikostyring, kan ha fått hvaler og institusjoner til å koble av sine posisjoner på disse nivåene mens handels- og profesjonelle handelsmenn fortsatte å være håpefulle. ”

Det vedvarende volumet av detaljhandelen kan være et anstendig barometer av allmenn interesse i Bitcoin, men denne rapporten antyder at det er de større handelsmennene som til slutt driver markedet.

Den nylige nedgangen i markedet ser ut til å bære det: mens Bitcoin var klar til å overstige $ 20 000 i slutten av november, har prisen falt under $ 18 000 ettersom hval fortsetter å dumpe.